Профилактика

Чувствам се добре!

Красивите бели зъби излъчват радост и енергия. Тъй като плаката и обезцветяването са не само визуален недостатък, но могат също да причинят загуба на венци или кости, оптималната стоматологична грижа означава и здраве - профилактика за вашите зъби!

Здравите венци са абсолютната предпоставка за всички стоматологични терапии. Затова препоръчваме професионално запазване на зъбите на редовни интервали, съобразени с вашите нужди, така че винаги да можете да кажете: "Чувствам се добре!"

Като част от професионалното почистване на зъбите, зъбите се освобождават от вредните плаки, използвайки изключително нежни методи. Впоследствие прилагането на биоактивни вещества предотвратява възстановяването на зъбите и венците от бактерии. Чрез използването на десенсибилизиращи средства, чувствителните зъбнишийки също могат да бъдат противодействани.

Въпреки това, един от най-важните аспекти на сесията за дентална помощ трябва да бъде прегледът или обучението на оптимална стоматологична помощ у дома. Индивидуална концепция за хигиена, съобразена с техните проблеми, е разработена заедно с нашия пациент.